• tattoo hart
  • tattoo referentie

Mutz: een van de Tattoo-shops vlakbij Emmen

Als je een tattoo wilt laten zetten in de buurt van Emmen, kun je terecht bij meerdere tattoo shops. De één is wat bekender dan de ander en de één ziet er mooier uit dan de ander. Welke tatoo shop je kiest, is afhankelijk van een paar factoren.

Keuze voor een tattoo shop

Wat in elk geval belangrijk is bij het kiezen voor een tattoo shop zijn de volgende punten:

  • Wordt er hygiënisch gewerkt?
  • Wordt er volgens de richtlijnen van de GGD gewerkt en is dit gecontroleerd?
  • Is de tatoeëerder bekwaam?
  • Voel je je op je gemak?
  • Is de tattoo-shop goed bereikbaar?

Via de website kun je vaak al veel van deze vragen beantwoorden door de informatie te lezen en voorbeelden van de gemaakte tatoos te bekijken. Dit moet je natuurlijk aanspreken! Kijk in geen geval alleen naar de kosten!

Maak kennis met de tatoeëerder

Voor een kleine of simpele tattoo is de keuze misschien nog niet zo belangrijk, maar wanneer je een grote tattoo laat zetten, zoals een tattoo sleeves, wil je absoluut een goed gevoel hebben bij de tatoeëerder. Ga dus eerst eens vrijblijvend kennismaken en kijk of er een klik is.

Mutz een goede keuze?

Wij werken hygiënisch en veilig. We zijn gevestigd in Nieuw-Amsterdam, vlakbij Emmen. Bovendien houden we van een goede sfeer tijdens het tatoeëren. Daarom hebben wij onze tattoo shop mooi ingericht en drinken we graag een kopje koffie met onze klanten! Als dat past bij de sfeer die je zoekt bij een tatoo shop dan is Mutz een goede keuze las je een tattoo wilt laten zetten.

Bekijk gerust ons werk in het fotoalbum en maak eens een afspraak om kennis te maken!

Werk van Tatooshop Mutz nabij Emmen

Werk van Tatooshop Mutz nabij Emmen

Ons laatste nieuws
Website online

De website van Mutz is nu ook online! Hier kan je al een aantal foto’s van door ons geplaatste tattoo’s bekijken en informatie lezen over wat we doen. Veel plezier en kom terug naar de site want er worden nog veel meer foto’s en informatie....

> lees verder
Tattoo Mutz is gestart!

Vanaf januari is Mutz gestart! Vanaf de eerste dag hebben we al veel aanvragen voor tattoo’s dus we maken een goede start! Ook een tattoo laten zetten? Neem contact met ons op.

> lees verder
naar boven