• tattoo hart
  • tattoo referentie

Tattoo laten zetten

Een tattoo zet je voor de rest van je lezen. Geen wonder dus dat je dat niet door iedereen laat doen! Mutz Tattoo is in de omgeving van Emmen één van de tattoo-studio’s waar je terecht kunt. Wij vinden het belangrijk om hygiënisch en vakkundig te werk te gaan en houden ons strikt aan de richtlijnen van de GGD.

Tattoo laten zetten in prettige sfeer!

Naast de veilige manier van werken is het laten zetten van een tattoo ook een bijzondere gebeurtenis. Wij proberen daar dan ook een goede en ontspannen sfeer voor te verzorgen. Onze studio heeft een mooie stoere inrichting en Nicole doet er alles aan het iedereen naar de zin te maken.

Goed bereikbaar, nabij Emmen

Tattoo Mutz is gevestigd op de bovenverdieping van woonwinkel “Stoere Stijl” op het industrieterrein van Nieuw-Amsterdam. Het is een rustige plaats met voldoende gratis parkeerplaats naast de deur. Bovendien is de tattoo-studio gemakkelijk bereikbaar vanuit Emmen, maar ook bijvoorbeeld Coevorden, Erica, Schoonebeek en Klazienaveen. Na het zetten van de tattoo kan je gelijk nog even rondkijken in de winkel onder de shop. Menig klant van de tatooshop wordt tevens klant bij de ’onderburen’!

Tattoo sleeves

Een tattoo sleeve is een zeer uitgebreide tattoo die meestal de hele, of een groot deel van de arm bedekt. David Beckham is bijvoorbeeld een bekende persoon die tattoo sleeves heeft. Als je een tattoo sleeve wilt laten zetten, kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Bekijk de tattoos van Mutz

In ons fotoalbum kunt u diverse tattoos zien die we hebben mogen ontwerpen en plaatsen.

Ook een Tattoo van Mutz?

Wil je ook een tattoo laten zetten door Mutz? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook als je eerst alleen wilt kennismaken en brainstormen is dat prima! Wij denken graag mee en voor speciale wensen is Tattoo Mutz altijd in.

Tattoo’s van Mutz

Tattoo’s van Mutz

Ons laatste nieuws
Website online

De website van Mutz is nu ook online! Hier kan je al een aantal foto’s van door ons geplaatste tattoo’s bekijken en informatie lezen over wat we doen. Veel plezier en kom terug naar de site want er worden nog veel meer foto’s en informatie....

> lees verder
Tattoo Mutz is gestart!

Vanaf januari is Mutz gestart! Vanaf de eerste dag hebben we al veel aanvragen voor tattoo’s dus we maken een goede start! Ook een tattoo laten zetten? Neem contact met ons op.

> lees verder
naar boven