• tattoo hart
  • tattoo referentie

Tatoeage ontwerpen Emmen

Als je ervoor hebt gekozen een tattoo te laten zetten, is de volgende belangrijke stap te bepalen hoe die eruit moet zien en op welke plaats op je lichaam de tatoeage moet verschijnen. Vaak is het niet makkelijk om hierin een keuze te maken, want de tattoo staat er natuurlijk in principe voor de rest van je leven. Daarom is het erg belangrijk hier goed over na te denken en te brainstormen met een ervaren en creatieve tatoeëerder.

Een tatoeage ontwerp dat bij je past

Bij Mutz vinden we het belangrijk dat je de juiste keuze maakt voor het permanente stukje kunst op je lichaam. Kom gerust eens bij ons langs om samen met ons ideeën op te doen, zodat we een goed passende tatoeage kunnen ontwerpen. Heb je al een idee? Ook dan gebruiken we graag onze expertise om je te adviseren, een tatoeage ontwerpen is namelijk een stuk vakwerk!

Kom langs, we zitten vlakbij Emmen!

Kom je uit Emmen of een van de omliggende dorpen zoals Veenoord, Erica, Schoonebeek of Klazienaveen? Dan is Mutz voor jou snel en makkelijk bereikbaar! We zitten op het industrieterrein van Nieuw-Amsterdam op de bovenverdieping van woonwinkel "Stoere Stijl". Het is een rustige omgeving en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Voorbeelden van onze tattoo-designs

Bekijk in ons fotoalbum diverse ontwerpen die we al eerder hebben gemaakt. Heb je een vraag over een tattoo-design? Bel of mail ons!

Tatoeages door Mutz

Tatoeages door Mutz

Ons laatste nieuws
Website online

De website van Mutz is nu ook online! Hier kan je al een aantal foto’s van door ons geplaatste tattoo’s bekijken en informatie lezen over wat we doen. Veel plezier en kom terug naar de site want er worden nog veel meer foto’s en informatie....

> lees verder
Tattoo Mutz is gestart!

Vanaf januari is Mutz gestart! Vanaf de eerste dag hebben we al veel aanvragen voor tattoo’s dus we maken een goede start! Ook een tattoo laten zetten? Neem contact met ons op.

> lees verder
naar boven