• tattoo hart
  • tattoo referentie

Tatoeage laten zetten nabij Emmen

Een tatoeage laten zetten in de regio Emmen? Dan kun je kiezen voor Mutz. We zijn gevestigd in Nieuw-Amsterdam, boven de woonwinkel "Stoere Stijl"op het industrieterrein. De shop is goed bereikbaar vanuit Emmen, Erica, Schoonebeek en Klazienaveen. Er is voldoende parkeerplaats en de tattoo-studio is sfeervol en hygiënisch. Bij het laten zetten van een tatoeage is een rustige en prettige omgeving erg prettig voor zowel de tatoeëerder als voor jou als klant. Vandaar dat we hebben gekozen voor deze locatie, vlakbij Emmen, maar zonder lawaai en drukte.

Een tatoeage is permanent

Wanneer je een tatoeage wilt laten zetten, is het belangrijk dat je daar goed over hebt nagedacht. Als hij er eenmaal zit, verdwijnt hij niet zomaar meer, dus denk hier van tevoren goed over na. De volgende stap is te bepalen waar op je lichaam je de tatoeage wilt. In principe is bijna alles mogelijk, maar bedenk goed of je tattoo altijd voor iedereen zichtbaar mag zijn of dat je deze normaal gesproken onder je kleding draagt. Het ontwerp van de tatoeage is ook heel erg belangrijk. Wil je een afbeelding, een tekst, een naam of een tribal tatoeage? Of een combinatie? Bij Mutz denken we met je mee om een afbeelding te kiezen die bij je past. Wil je tattoo-voorbeelden bekijken? Kijk dan in ons fotoalbum voor een deel van ons werk.

Ga je naar Mutz?

De laatste stap tot het laten zetten van een tatoeage is bepalen waar je dit wilt laten doen. Belangrijk is dat je vertrouwen hebt in de tatoeëerder en dat er vakkundig en hygiënisch wordt gewerkt. Bij Mutz zijn we GGD-goedgekeurd, dus dat zit in ieder geval goed! Verder doen wij er alles aan een fijne sfeer te creëren, zodat je je goed voelt, terwijl je wordt getatoeëerd. Natuurlijk is het ook praktisch dan je een tatoeëerder in de buurt zoekt, zeker als je vaker terug moet komen voor de tatoeage helemaal af  is. Mutz vind je vlakbij Emmen en is wellicht de juiste tatoeëerder voor jou! Kennis maken? Neem gerust contact met ons op!

Tatoeages door Mutz

Tatoeages door Mutz

Ons laatste nieuws
Website online

De website van Mutz is nu ook online! Hier kan je al een aantal foto’s van door ons geplaatste tattoo’s bekijken en informatie lezen over wat we doen. Veel plezier en kom terug naar de site want er worden nog veel meer foto’s en informatie....

> lees verder
Tattoo Mutz is gestart!

Vanaf januari is Mutz gestart! Vanaf de eerste dag hebben we al veel aanvragen voor tattoo’s dus we maken een goede start! Ook een tattoo laten zetten? Neem contact met ons op.

> lees verder
naar boven